tisdag 17 april 2012

Snart avgång!


Ja! nu håller väskan på att packas, för i morgon lyfter vi. Jag är riktigt taggad just nu, och jag hoppas jag kan sova sen. Inte bara för att jag är uppspelt, men jag har även jobbat två nätter nu och det kan ibland vara lite jobbigt att ställa om. Idag har jag tvättat allting som ska med handlat lite nödproviant som jag tänker ta med, då jag inte vet vad för mat det kommer bjudas på där. Nödprovianten kommer bestå av två knyten babybel-ostar, lite nötter och makrill eller vad som får plats utav det iallafall. Jag kommer försöka skriva något litet inlägg varje dag jag är borta för att uppdatera er hemma om vad som händer, lite resultat och om min jakt på bra mat. Har jag tur är det buffé på hotellet med en bra salladsbar, men vi får helt enkelt se. Det kommer skrivas från min mobil så det kommer inte bli i samma fina format som när jag skriver på datorn. Master Swavek, Sveriges landslagstränare kommer att skriva en EM-blogg där ni också kan läsa om hur allting har gått. Den officiella EM-bloggen hittar ni här!
Jag tog en joggingtur på 4.6km upp till min mor förut och åt middag och prata en stund. Det var trevligt, fick även med mig boken ”den hemliga kocken” med mig att läsa under resan. Men vi får se hur mycket tid jag får över till det. Vi flyger 12.30 från Landvetter och landar i Wien, därifrån blir det buss i ett par timmar till staden Maribor där tävlingen hålls. Nu ska jag packa färdigt och sen lite allmän grejning som är ett måste innan man åker hemifrån.

4 kommentarer:

 1. <3 Winrar! xD
  Stort lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om det ändå var så smidigt ;)
   Tack så mycket :D

   Radera
 2. Flyg från Vetlanda .. ? Hmmmm , verkar fel. Men iaf. Håller tummarna för dig resten av veckan , både vad gäller tävling , mat o andra nöjen. Håller tummarna för hela laget såklart . LÖKKA TÊ !! ha KUL !!

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha ja jag har ändrat det nu :P tack mamsen ^^

   Radera