fredag 20 april 2012

Första tävlingsdagen!

Idag gick jag upp 06.30 för att äta frukost innan vi skulle bege oss till tävlingshallen, 08.00 stod vi utanför och väntade på vår taxi. Hallen är ganska stor och det finns en uppvärmningshall.det finns fem mattor, Ina mattor man var van vid, men man får göra det bästa av situationen. Min tul-klass startade den här morgonen, och min första match skulle vara match nummer elva. I den mötte jag en rysk kille, Georgy Abramyan. Som valfri tul gjorde jag Ge-baek tul och sedan fick vi Hwa-rang framlottat åt oss. Resultatet blev 4 flaggor till mig och en till honom. Andra matchen var kvartsfinal, i den mötte jag en italiensk kille som hette Michele Russo. Samma som förut körde jag Ge-baek tul som valfri. Den framlottade tulen blev chon-ji tul... Den allra första och lättaste man lär sig.
Den här gången vann italienaren, han fick tre flaggor och jag två, så man kan säga att det var väldigt jämt, men det räckte tydligen inte. I skrivandets stund har Sverige tagit en silver medalj, Petra Dydiszko i tul, sedan ska Markus Känngård köra speciella tekniker, som går ut på att hoppa upp högt med olika sparkar och träffa en planka. Är ni mer nyfikna på hur det gått för Sverige kommer det att stå på den officiella EM-bloggen, som jag länkat till i inlägget "snart avgång!"
Lunch-påsen från hotellet var välfylld.. med socker! En juice, två chokladkakor, ett av dem vitaste bröden jag nånsin skådat med lite ost och skinka på samt ett äpple. Lyckligtvis hade jag min ölkorv och ost med mig. Jag lyckades även stjäla med mig ett par ägg från hotellfrukosten som jag åt med majonnäsen jag köpte igår. Mätt blev jag iallafall.

3 kommentarer:

 1. Nej vad synd! Då får du ladda om för nästa, det är då det blir bra domare! ;) Vilken bra lunchpåse..! Tur du kunde fixa bra lunch ändå! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, det är dumt att grotta ner sig i det :P jodå men jag var förberedd, för vi fick nåt liknande i slovakien ;)

   Radera
 2. En stolt mor är fortfarande stolt , såklart.. smart med maten , alternativet till sockerlunchen , stulna ägg är alltid bra att ha :) . Om alternativet är socker , socker & socker .

  SvaraRadera