tisdag 25 september 2012

Sprungit idag


Det har gått bra att jobba i helgen, vi har haft att göra. Blev en del klättrande och bärande, så lite primal styrketräning kan man kalla det. Såna dagar som är roligast tycker jag. Igår körde vi sparring på träningen, med en hel del kontringar och sånt, riktigt roligt med andra ord. Det börjar kännas bra på sparringfronten, vilket är bra för om en vecka åker jag till England!
Idag vaknade jag strax efter tio, gött med ledig vecka! Jag drack en kopp kaffe och en shake gjord på kokosmjölk, hallon och yoghurt och satte mig med lite stand-up på TV'n och tog ut en löprunda på datorn. Sprang med runkeeper för första gången idag. Jag gillar inte att släpa med grejer när jag springer, men idag gjorde jag ett undantag. Det blev en 11.07km lång runda som jag sprang på 53m11s. Riktigt bra om jag får säga det själv. Detta ger en kilometertid på 4m48s per kilometer. Jag kanske kan klara hässelbyloppet under 45 minuter då! När jag kom hem avslutade träningen med 100 armhävningar.
Idag innan frukosten vägde jag 75.4kg! Tro mig, jag fuskar inte med maten, jag äter ordentligt, men jag har ätit strikt LCHF de senaste veckorna, och tydligen hade jag ett kilo till att ge. Men mina muskler har inte försvunnit, men de har blivit mer definierade.
Senare ska jag göra hamburgare med coleslaw och bearnaisesås, innan jag åker hem till en kompis och kollar på film :)
Syns det att jag gått ner?
(Syns det att jag spänner mig också?)

4 kommentarer:

 1. Sprang du i de nya skorna ? - Nöjd ??
  Klart du klara Hässeby under 45 min , om det inte är en massa bromsklossar i vägen :) , vilket är risken då du startar i den gruppen du hamnat i . Du får hålla dig långt fram i starten ... så du slipper springa förbi o runt alltför många.
  Ser ej att du gått ner , men du ser deffad ut , kanske lite spänd .. ha , ha . :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det gjorde jag, med strumpor :) oh ja det är jag, inga blåsor den här gången heller :P hehe får springa över dom bara ;) Mja, lite mer definierade muskler har jag fått iallafall ^^ jag måste ju spänna om jag fotar utan tröja ;)

   Radera
 2. Svar
  1. Vet jag väl ;) haha, nej men tack :D

   Radera