tisdag 4 september 2012

På kurs med jobbet

Jag ligger just nu på hotellrummet i Upplands Väsby och kollar på breaking news. Jag har fått åka på en kurs med jobbet, vilket kan vara behövligt. Det har ju gått bra hittills, men man kommer ändå bara till en viss nivå när man är självlärd. Och för er som inte vet så jobbar jag som underhållselektriker på Volvo Powertrain. Vi åkte upp igår och åker hem när kursen tar slut på torsdag.

Än så länge har det gått bra med mat och träning. Vi bor på Scandic som har en väldigt bra frukostbuffé, med bland annat och bacon. Lunchen intogs på en restaurang utanför lokalen vari vi har kursen (vi är i ett område med många olika företag och kontorslokaler), där det blev en flygande Jacob. Tog den helt enkelt utan ris och begav mig till salladsbaren, de få bananbitarna jag fick med slank ner. Väl tillbaka på hotellet bestämde jag mig för att besöka gymmet där jag körde lite snabb löpning på löpbandet och sedan lite styrketräning på den stora multimaskinen de hade tryckt in i hörnet. Det var riktigt gött med en genomkörare då jag har träningsvärk i hela kroppen från söndagens heldag i Jönköping. Till middag blev det en medium rare stekt biff med Cole slaw. I menyn stod det pommes frites som tillbehör men det var absolut inga problem att byta ut dom.

Imorgon får det bli intervaller på löpbanan jag har utsikt över från rummet. En kilometers intervaller (2,5 varv runt banan) på bästa möjliga tid... Fem stycken kanske blir lagom? Vi får se på dagsformen imorgon, plus att jag inte fick med mig några bra skor så det får bli antingen i strumpor eller stora klumpiga skateskor. Blir glad om jag kan undvika skateskorna!
Ursäktar att inlägget frångår min standard layout, men detta skrivs på mobilen så det får bli som det blir :) 

2 kommentarer:

 1. Verkar ju jättbra , både med mat o träningsmöjligheterna ! Hoppas kursen är lika bra.
  Va' uppmärksam på vad dina hälsenor o knän "säger" då du skall ge dig på intervaller , antingen i strumpor el. skateskor :) , glöm INTE att värma upp ordentligt. Kankse bättre i strumpor än skateskorna .... du som är van barfotalöpare... Ha en bra onsdag .

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det går ju att hålla igång, men det var ett väldigt litet och kvavt gymrum i källaren, men ja det gick bra ändå :)

   Radera