onsdag 3 oktober 2012

På plats!

Är nu på plats i Brighton på sydkusten av England. Vi kom fram igår och var på vårt hotell klockan 22.00. Det står att det har fyra stjärnor, men jag är lite nyfiken på hur det gick till. Det är... Engelskt helt enkelt. Tunna väggar, hårda sängar, världens smalaste trappa och lite lätt dragit på rummet. Men frukosten var fin å andra sidan. Först när jag kom ner såg jag bara smörgåsar, lite pålägg, frukt, bär och filmjölk. Roligt, tänkte jag och tog lite skinka och gravad lax, sen kom det en ur personalen och frågade om jag ville ha ägg till. Herregud ja! Så jag fick två stekta ägg och lite kaffe också.

Strax innan nio begav vi oss till hallen för att väga in. En stund efter tolv fick vi komma in, och jag vägde in på mina lagom 78kg, och det med en riktig frukost i magen. Efteråt så har vi mest strögat omkring på Brightons gator, turistat oss på the royal pavilion och fått i oss lite mat.

Klockan sex var det coachmöte i cirka en timme, sedan lite mer strög i jakt på filmsnacks. Nu blir det film på hotellet i väntan på att tävlingslistorna ska komma ut så vi vet hur tidigt vi måste gå till hallen imorgon :)

Ps. Kommer antagligen kommer lite turistbilder sen när jag har kommit hem! Ds.

6 kommentarer:

 1. Önskar dig Massor med LÔKKA TÊ !!!!
  Med lottning o allt du inte kan påverka så mycket. I bra form är du ju (?)
  Hoppas din tävlingsdag blir Skêta Rolig !
  Tänker på dig hela dagen !

  SvaraRadera
 2. Gud vicken tur att du fick ett ägg.... Du hade la kunnat dö av en hederlig macka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Antagligen inte, men det känns rätt korkat att äta saker man inte är van vid när det gäller att prestera på en tävling ;)

   Radera
 3. Gick la inte så bra än då?

  SvaraRadera
  Svar
  1. jodå, det gick helt okej med tanke på omständigheterna. att ta sig till åttondelsfinal i tul utav 112 deltagare på säsongens första tävling är inte helt fy skam. Jag har heller inte tränat seriöst på hoppsparksgrenen på något år, så det här var bara en förberedelse inför kommande EM och VM. Tvivlar dock starkt på att brödbrist hade något med resultaten att göra...

   Radera
  2. Våga vägra smörgås !!! ;)
   Slåss duktigt idag .... ska ha koll på dig , bara jag kan räkna ut vilken ring som är vilken i sändningarna här på nätet.

   Radera