onsdag 30 maj 2012

Målen för tillfället


En glansig jag poserar i armhävningsposition
Puh, vilken vecka det vart hittills... jag avskyr verkligen att jobba dagtid. Jag är konstant trött, och sen har jag svårt att somna, helt värdelöst. Det är alltid skönare att träna när man är utvilad. Jag börjar bli riktigt bra på armhävningar däremot! De senaste veckorna har jag ställt kravet på mig själv att göra minst 100 armhävningar per dag, och det har gett resultat. Jag behöver alltså inte göra 100 armhävningar i sträck, så länge det blir totalt 100 stycken per dag. I början gjorde jag kanske 40-50 armhävningar i en serie, men nu de senaste dagarna har jag kommit upp i 60-70 stycken. I förrgår klarade jag 80 i en serie, det har jag inte gjort sedan jag tränade inför min svartbältesgradering. Antar att målet blir att kunna göra 100 stycken i en serie till slut, känns bra att ha några mål i livet ;)
Ett annat mål har gett mig lite kval i veckan dock. När jag inte kunde somna i söndags så låg jag och tänkte på om man skulle cykla till jobbet på fredag? Det är 41.5km enkel resa, problemet är ju då att jag inte har särskilt många mil på cykel än så länge. Det längsta jag har cyklat hittills är 28.35km, och det gjorde jag igår... och sedan ska jag både orka jobba och cykla hem efteråt också. Jag ändrar mig flera gånger om dagen, ska jag cykla eller ska jag inte cykla? För tillfället är beslutet att vädret får avgöra. Just nu står det att det ska vara mulet och tråkigt hela fredagen, då känner jag att det kan kvitta. Skulle det ändra sig till stora solar så skulle det genast kännas mer intressant. Vi får se helt enkelt.
Jag har just nu tre sidor färdigskrivna! En om fasta, en om hur min träning kändes vid kostomläggningen och hur jag idag känner skillnader och en sista sida om vilka böcker jag har läst och lite kort om dem. Jag vill skaffa mig lite bilder att lägga in i dem också innan jag vill lägga upp dem. Är det något mer ämne ni vill se mer av så säg till!
Ikväll blir det antagligen inte sängen särskilt tidigt, då jag just nu har en ett-kilos nötstek i ugnen som ska vara där till klockan tio ungefär, sedan ska den få vila en kvart innan jag skär upp den och lägger i matlådor, tillsammans med blomkåls- och broccolimos. Detta ska sedan ätas på jobbet i ett par dagar med bearnaisesås som jag köpt. Det gäller att läsa innehållsförteckningen om man vill ha en bra sås, så den inte innehåller massa onödiga E-ämnen och socker.

2 kommentarer:

 1. Malin Skövde tkd31 maj 2012 08:45

  Fanken, inte visste jag att du var ett sånt här riktigt hälso-freak! Jag gillart :-D - Det är det bästa. Keep it that way!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mja ibland så, har inget bättre för mig om dagarna just nu ;)

   Radera