fredag 29 mars 2013

Jag är rastlös!


Väskorna är packade, musiken är inladdad och vikten ligger bra till... nu är jag bara rastlös och vill åka! Sitter just nu och kollar på dagens tredje stand-up, Eddie Izzard får bli den sista för ikväll. Men jag har fått mycket gjort idag ändå. Tränat, packat, städat, tvättat och grejat, så jag har inte bara suttit och kollat på stand-up. Imorgon lyfter planet 11.55 och vi ska va framme 13.35, så vi kommer ha hela eftermiddagen på oss att kolla in stan. På söndag öppnar invägningen 8.30 och sedan är tävling hela dagen. Mönster, sparring och lagsparring (glömde jag nämna i förra inlägget)... och apropå det så skrev jag fel i det också. Vi flög uppenbarligen inte idag, utan det blir imorgon. Något som var lite värdelöst, och ett verkligt i-landsproblem, var att jag lyckades paja min bra ryggsäck för ett par veckor sen också, så jag måste ha en onödigt stor väska som handbagage. Livet är bra jobbigt ibland ;)
Jag har många idéer om ämnen jag vill skriva om här, men då måste jag även kolla upp vissa detaljer så jag inte ljuger för er, som om fytinsyran till exempel. Olyckligtvis så har jag massa annat för mig just nu, så det får vänta lite till med intressanta inlägg. Ena kursen är iallafall avslutad, och jag väntar fortfarande på mitt betyg med stor spänning. Men det bästa är att nu när kursen ”näringslära” är avslutad så har vi kommit in på ämnet ”energigivande ämnen” i den andra kursen, vilket är i princip det jag redan har läst.
Vad mer kan man skriva om så på kvällningen då? Jag är inte redo att gå och lägga mig än känner jag. Jag lyckades göra sprickor i min hall-lampa i veckan! Det är en plafond, och det var glaset till den som gick sönder lite, men det sitter kvar så jag pillade inte mer på det. Min Poor Bob står just nu i hallen och jag brukar slå lite på honom varje gång jag går förbi. Men den här gången skulle jag hoppa upp och armbåga honom i huvudet (ja, det är verkligen synd om honom), och då råka jag slå till lampan med knytnäven när jag laddade armbågen. Ja, vi kampsportare är verkligen våldsamma, men det ger ju lite roliga historier iallafall!
Nej, bara för att jag har tråkigt så ska jag inte tråka ut er! Så nu avrundar jag med den efterlängtade bilden på fudgen! Och så för er som missade det så var det ett intressant inslag på vetenskapens värld i veckan om fasta. Det borde ligga på SVTplay någon månad till för er som är intresserade!
Lakritsfuge!

ps. Det här var visst mitt hundrade inlägg förresten! Det firar vi med en ostrulle med jordnötssmör i ;) ds.

3 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det är låter jättekonstigt och väldigt stalkigt, så därmed håller jag mig fortfarande anonym. Jag har haft drömmar med dig i dom. Vid flera tillfällen. Jag har sett dig lite till och från sen några år tillbaka och blir alltid lika nervös men glad.
   Så du vet! Behövde nog få ur mig detta då jag drömde om dig inatt också x[
   Ha det fint

   Radera